Forhold, følelser og menn...

#sminkefraigår

Forhold, følelser og menn... og fuck.. Litt tårer der asså.. Sikkert mye man selv kunne gjort annerledes også, men kommer liksom ikke helt unna at ting på den kjærlighetsfronten har vært veldig urettferdig.. Jeg har eller hadde masse følelser og passion.. men med årene bleknet de litt.. for hver gang jeg ble såret ble noe litt ødelagt inni meg.. Og tro dere meg jeg hadde faktisk trua lenge <3 men så kom det ene sviket etter det andre og jeg landet hardt og brutalt.. Luftslottene faidet bort og realiteten kom brasende inn, inn i meg, i hjertet mitt.. jeg kommer alltid til å tro på at ting skjer for en grunn, at det er en mening med ting selv om vi kanskje ikke ser det med en gang.. Jeg er alternativ nok til å kjent på dette flere ganger.. men følelsen av å ha feilet, være litt mislykka og ensom tar litt overtaket innimellom.. sånn som i dag.. Livet har liksom herjet litt med meg føler jeg.. noe har jeg nok trengt for å lande, andre ting har jeg ikke helt forstått hvorfor har skjedd.. 

Venner kommer og venner går<3 det blir så tydelig i tunge situasjoner å se hvem som er der for deg, og hvem som svikter totalt.. 

Jeg tar stor plass som person, prater masse, nesten hele tiden og jeg er brutalt ærlig og brutalt direkte.. sterk kvinne sier de fleste, skremmer vann av mannfolka.. men jeg er meg, og det er jeg trygg og stolt av.. Jeg har et hjerte av gull, og enorm omsorg for de rundt meg.. jovial som venn.. 

Men vet ikke helt hvordan jeg skal åpne hjertet mitt igjen lissom<3 redd for at det er stengt for alltid... 

Kjærligheten til barna mine er helt nydelig<3 jeg sa til Emma når hun skulle bli storesøster at i mitt hjerte som i alle andre sitt hjerte, er det 4 hjerte kammer.. akkurat et rom til hvert av barna mine og en mann?? Eller Millie hunden vår, det er tryggest.. tryggest å bare være glad i barna og familien, den kjærligheten er så god og uendelig<3 Et skikkelig hjertesukk i dag asså.. men vi må kjenne på det å være litt nede innimellom for å nyte det gode på vår vei:-)

Avslutter med noen visdomsord<3 vær gode med hverandre, grip dag og smil selv om det er vanskelig.. de dagene det er vanskelig å smile er de dagene du trenger mest av alt å smile <3

Vi blogges igjen <3

8

Veldig bra og spennende innlegg
fine bilder du har på bloggen din
du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

Joachim Hovland Vik: åh, tusen takk for så flotte ord?? det varmer. Klart jeg skal ta en tur innom bloggen din og legge igjen en kommentar??

Anette Jaksland: åh tusen takk, det betyr mye å få så flotte ord<3 det varmer.. klart jeg skal ta en tur innom din blogg og legge igjen en kommentar <3

hva mente du med ?? i det du skrev?

Joachim Hovland Vik: jeg skrev hjerter fra min mobil, det kom som spørsmålstegn <3

åja. skjønner hva du mente nå. syns det var litt morsomt bare :)

Fredrik v K-H

Det var få andre jeg kjenner som det var like mye liv i som deg i ungdomsåra Anette :) Finn tilbake til henne du👍🏻

Fredrik v K-H: åh for en herlig tilbakemelding hjalp på humøret det :-) Ja, må nok grave litt i mitt indre arkiv å finne frem den sprella fra ungdomsåra igjen:-) god klem

Skriv en ny kommentar