Råtner på rot...

Jepp, det er det jeg gjør her :) 

I dag har jeg vært så heldig å stå på vent i telefonen til Nav i hele 16 minutter, ere mulig? Flere som har vært så heldige å få slik en ventetid? Og når de først tar telefonen så kan de jaggu meg ikke svare på en shit !!! omg

Jeg måtte prolaps operere nakken  min, plutselig i november i fjor.. og som legene fint sier det;  har det jaggu meg ikke vært optimal rekovalenstid..

Veslemor ble syk i desember og måtte på sykehuset.. vanlig oppkastvirus slår ut en liten frøken som er prematur født.. På sykehuset var vi så heldige at vi fikk vente hele 7 timer på akutt rommet.. Dette var da bare  3 uker etter nakke operasjon,  så veldig herlig å få bære et lite barn på rett under 10 kg i mange timer i strekk.. og far til lillemor var i utlandet. Men what dosent kill you makes you stronger :-)

Så da er det kort sagt blitt litt mer bæring enn ønsket for nakken.. så på 5 uker hos fysio, har hun kun fått behandlet nakken en gang..hurra.. fordi nakken ikke akkurat er mottakelig for behandling..og jeg som er så sykt tålmodig.. not ..

Går saaaakte fremover, går lang tur med boffen min hver dag for hun er på slankis.. litt for rund den hunden altså,  hilsen dyrlegen..

Men nyter da dagene allikevel da, er jo tross alt heldig som har tre fantastisk barn <3 som fyller hjerte mitt fult av kjærlighet og huset mitt fult av rot.

#alva

Digger Snap filter asså, der kan du se bra ut no matter what ;-) 

Ha en strålende dag da folkens

Vi blogges 

2

Hei Anette!

Så bra blogg du har laget, du skriver godt om ekte ting. Om livet, på godt og vondt. Håper nakken din er bedre, og at veslemor holder seg frisk!

Du er alltid et stort smil, og hyggelig å prate med. Jeg synes det er flott at man tør å snakke om det som også er vanskelig i livet, alle har noe (men selvsagt ikke likt). Denne bloggen er ærlig og fin, og med positiv vinkling selv når du beskriver utfordringer.

Behold den positive styrken din, du er kjempeflott!!! Fin familie! Skjønner godt at du er stolt og takknemlig:)

Mona Lill: Hei gode du<3 blir helt rørt og varm om hjerte, takknemlig og veldig ydmyk av så flott tilbakemelding <3 ja, familien min er det mest dyrebare og kjæreste jeg har i mitt liv<3 takknemlighet er viktig.. du er jo også alltid et stort smil og god, snill og snakke med.. god klem til deg

Skriv en ny kommentar